Szeptember 13.

Nagyon örültünk, hogy kis gólya létünkre minket ért a megtiszteltetés, és megszervezhettük a Szent István Gimnázium évnyitó buliját. Ez egy köztudottan babonás napra, péntek 13-ra esett, mi mégis lelkesek és pozitívak maradtunk, ami reméljük, munkánkon is meglátszott.

Az IDB-s vezetőktől kapott ötletek alapján – a gólyatábor kimerítő feladatai során összekovácsolódott – kis csapatunk szorgos munkához látott. Pár gyűlés leforgása alatt sikerült is elkészíteni az állomásbeosztást. A résztvevők hét különböző próbán bizonyíthatták ügyességüket, melyekért jutalmat kaptak. Néhány feladat bonyolultabbnak bizonyult, mint elsőre gondolták, mégis majdnem mindenki hősiesen végigcsinálta őket. A kalandosabb kedvű diákok lézerharcot vívhattak a besötétített és harcmezővé változtatott Díszteremben. Ez alatt az udvaron az osztályok csapatai focimeccseket játszottak egymás ellen. A délután fénypontja a The Teach Boys fergeteges előadása volt, mely után együtt nevettünk Szép Bence stand-up comedys viccein.

Jutalmul a sok szórakozás és jókedv mellett még öt órát be is számíthattunk a közszolgálati munkába. Reméljük, mindenki olyan jól érezte magát, mint mi, és jövőre még többen leszünk, hogy megünnepeljük egy újabb tanév kezdetét.

Sztike