Nyitóbuli: milyen is volt?

A nyitóbuli, szeptember csúcspontja

Büfé:

Helyszín: Aula+ Széchenyi terem
14:30-tól

A büfében ízletes ételek voltak remek hangulat és egy finom falat után a barátaiddal csocsózhattál is.

1

Továbbtanulós teaház

Helyszín: Petőfi terem + Aula
17-18 óráig

Itt egy tea vagy süti mellett kellemesen lehetett beszélgetni a meghívott öregdiákokkal a továbbtanulásról és az egyetemekről. Vagy akár a faktválasztásról is lehetett érdekes dolgokat hallani.2

Társasjáték

Helyszín: Arany terem
14:30-17:45

Ebben a teremben tökéletes hangulatban remek barátokkal lehetett különböző társasjátékokkal játszani. Mindenki remekül érezte magát és sokan egészen a program végéig élvezték a játék vidám pillanatait.

3

Szigtalks:

Helyszín: Radnóti terem
15:00-16:00

Remek előadások voltak érdekes témákban diáktársaktól. Bármelyiket meg lehetett hallgatni.

Karaoke

Helyszín: József Attila terem
15:00-16:00

A legjobb mai és régebbi slágereket lehetett énekelni barátokkal vagy ha elég bátor valaki akkor akár szólóban is.

5

Beugró

Helyszín: Radnóti terem
16:00-17:00

A Beugró egy rendkívül mókás tévéműsor diákokkal és tanár vendégszínészekkel. Vicces iskolai szituációkban, helyzetekben lehetett szerepelni.

4

Just Dance

József Attila terem
17:00-18:00

Csak tánc! A Just Dance-ben (egy táncolós xbox játékban) szabadon táncolhattak a diákok a legmenőbb zeneszámokra mint egy igazi profi!

6

The Teach Boys koncert

Helyszín: kis tornaterem
17:45-18:45

Egy szuper banda fantasztikus  számai de nem csak a ‘Vágjál lyukat a kádba’ vagy más magyar számok voltak benne a klassz számok között hanem például a ‘Hey Brother’ is.

7

Táncház:

Moldvai néptáncház élőzenével
Kis tornateremben
19:00-20:00

A bevállalósabbak bebizonyíthatták hogy nem csak rock vagy pop zenére lehet jól táncolni hanem hagyományos népzenére is.

Fotópályázat eredményhírdetés

Kis tornaterem
20:00-20:10

Kihirdették a fotópályázat nyerteseit és a közönségszavazásnak a győztesét is. A különleges képeik most az iskola falán láthatóak. Gyönyörű képeket készítettek, szívből gratulálunk nekik!

8

Tombola

Kis tornaterem
20:10-20:30

A tombola győzteseire különböző jutalmak vártak. Például meglepetés csomagok,fejvakarók, vagy éppen bocis ceruzák is voltak a nyeremények között. De nem csak efféle nyeremények voltak mivel példának okáért a főnyeremény egy E-book olvasó volt. Gratulálunk a szerencsés nyerteseknek!10

Összegzésként a buli ½ 9-ig tartott. Tudomásunk szerint mindenki nagyon jól érezte magát, és reméljük, hogy azok, akiknek ez volt az első nyitóbuli, nem csalódtak és akiknek nem, azok pedig úgy érzik, hogy nem volt rosszabb ez a nyitóbuli mint a régebbiek!

Anna