Októberi horoszkópék

horoszkopKos: A hónap elején feszült és figyelmetlen lehetsz a bolygók kedvezőtlen állása miatt. Kerüld azokat az embertársaidat, akiktől gyakran a falra mászol, hogy ne tegyél olyat, amit később megbánnál. Fontos döntéseidet inkább halaszd el a hónap közepére! Jobban fogsz járni, hidd el! Na, igen. A hónap rosszul kezdődik, de a második felébe eltalálhat Ámor nyila, ha eddig még nem tette, és nem fog tágítani mellőled. Készülj fel a nagy változásokra!

Bika: Koncentrálj a jelenre és ne hátrafelé nézegess. A nyár elmúlt, elkezdődött az iskola. Számos nagyszerű dolognak lehetsz részese. A szerelem terén igen változékony lesz ez a hónap, lesz benne egy kis pozitívum, ugyanakkor egy kis negatívum is. Légy nyitott az új kapcsolatokra! Ezen a területen is fontos lesz a megfontoltság!

Ikrek: Visszavonhatatlanul beköszönt az ősz és te újult erővel rugaszkodsz neki a tanévnek. Figyelj a suli nyújtotta lehetőségekre, ugyanis a hónap közepéig nagy változás történhet az életedben. Szerelem terén kellemes csalódás érhet, ha már van kapcsolatod, akkor az érzelmeid egyre jobban elmélyülnek iránta, ha még szingli vagy, akkor a hónap második felében rád találhat a szerelem.

Rák: Ebben a hónapban minden szuperül alakul. Tele vagy önbizalommal és úgy érzed, hogy mindent elérhetsz, amire vágysz. Vigyázz, hogy ne terheld túl magadat, mert akkor könnyen ágynak eshetsz! Szerelem terén a kapcsolatod kezd, ellaposodni ezért úgy döntesz, hogy megleped a társadat valamivel. Néha kell egy kis romantika!

Oroszlán: Ez a hónap telis-tele lesz meglepetésekkel. Önbizalmad és életkedved töretlen. Jobbnál jobb ötleteidnek köszönhetően te lehetsz az ász. A szerelemben romantikus és önzetlen, vagy de túl sokat vársz el a partneredtől, amivel eltaszíthatod őt magadtól.

Szűz: Ez a te hónapod! Lelkes, kreatív, elkötelezett és energikus vagy. Ezek a tulajdonságaid komoly sikereket hozhatnak neked. A szerelemben továbbra is harmonikus a párkapcsolatod.. Figyelj oda magadra, és a tested jelzéseire is, mert könnyen megbetegedhetsz!

Mérleg: Ez a hónap próbára teszi a kapcsolatteremtő képességedet. Abban az esetben fogsz kiemelkedő sikereket elérni, ha képes leszel másokkal együttműködni, másokhoz alkalmazkodni, esetleg segítséget kérni tőlük. A szerelem terén pozitív változásokra számíthatsz. Ha még szingli vagy, összefuthatsz az igazival, ha pedig már kapcsolatod van, akkor olyan esemény következhet be, ami pozitívan hathat a párkapcsolatotokra.

Skorpió: Változékony időszakot hozhat ez a hónap. Rád törhetnek a hangulatingadozások, amelyek nehézségeket jelenthetnek a környezeted számára. Majd csak vége lesz a serdülőkornak. Használd ki a kreativitásodat és a rugalmasságodat. A barátaid és a kapcsolatod igen fontosak számodra. Szervezzetek közös programokat.

Nyilas: Békés, harmonikus, szerencsés időszakot hoz számodra ez a hónap. Jobbnál jobb ötleteid által sikereket érhetsz el. Akár a szerelem is bekopogtathat hozzád. Éld meg a pillanatokat!

Bak: Ebben a hónapban megvalósíthatod önmagad, megmutathasd a személyiségedet. Új dolgokat próbálsz ki, amelyekben sikereket érhetsz el. Ez a hónap meglepő változásokat hozhat a szerelmi életedben.

Vízöntő: Ez a hónap tele lesz izgalmakkal, pörgéssel. Rengeteg feladat vár rád. Vágj bele! A szerelem is csak körülötted forog. Fogadj el minden szimpatikus ajánlatot és ne várj! Mindeközben érezd jól magad. Ez a hónap csak rólad szól.

Halak: Ez egy igazán klassz hónap, használd ki minden percét!  Most megvalósíthatod a vágyaidat, álmaidat. Ha kapcsolatban élsz, akkor eljött az ideje, hogy egy szinttel feljebb lépj. Ha szingli vagy, akkor ez a hónap új szerelmet hozhat számodra. Légy résen, s figyelj minden jelre!

Urbán Zsuzsi