Novemberi horoszkóp 2016

Novemberi horoszkópok

„Sorsod a kezemben van”

Kos: Sok régi tervedet megvalósíthatod. Mindimagesen feladatot a legjobb tudásod szerint szeretnél teljesíteni és ez szuper, de azért lazítani is kell. Új célokat is kitűzöl magadnak, amik miatt még mozgalmasabb lesz ez a hónapod. Minden téren jól fogsz teljesíteni, és a hónap végén be is gyűjtheted a jutalmad.

Bika: Szárnyakat kapsz és legyen szó akármilyen feladatról te könnyedén megoldod. Lehet, hogy egyesek irigykedni fognak rád ezért, és csípős megjegyzéseket tesznek, de téged nem érdekel, mert nem engeded, hogy ezek a rosszindulatú megjegyzések eltántorítsanak a céljaidtól.

Ikrek: Ez a hónap rengeteg kihívás elé állít. De te nem adhatod fel! Mindegyik problémádra találsz kreatív megoldást, és minden váratlan helyzetből hipp- hopp kivágod magad. És tudd, hogy mindig számíthatsz valaki segítségére, még akkor is, ha úgy érzed, hogy mindenki összeesküdött ellened!szerelmi-horoszkop

Rák: Rengeteget küzdesz azért, hogy találj magad mellé egy igaz társat, és már annyira vágysz rá, hogy akármit megtennél érte. De gondolj csak bele, az emberek többsége egyedül van, és így is boldog egy közösség tagjaként, amely azalatt alakult ki, amíg te a nagy őt keresed. Szóval inkább te is tölts több időt a barátaiddal, és gyűjts sok-sok emléket és tapasztalatot velük együtt. Hidd el, majd megtalál magától az a valaki, akit olyan nagyon kerestél!

Oroszlán: Egyetlen egy dologban vagy biztos, november elsején változtatnod kell a sulihoz való hozzáállásodon. Már egy ideje elkezdődött, és ha már itt az elején elengeded magad, nagyon nehéz lesz minden egyes baklövésedet helyre hozni a félév vége előtt. A tanáraid támogatni fognak, ha azt látják, hogy szeretnél változtatni. Szóval hajrá!

Szűz: Nem ez lesz a images-1legjobb hónap az életedben. Sok mindent fognak a fejedhez vágni igazságtalanul, és nem tehetsz ellene semmit. Csak könnyedén tovább kell lépned ezeken a rosszindulatú kritikákon, és nem törődni velük. Mert már azt sem érdemlik meg, hogy meghallgasd őket, nemhogy egy percet is gondolkodj rajtuk. Na még mit nem! De nagyon fontos, hogy ne ereszkedj le az ő szintjükre. Te jobb vagy náluk!

Mérleg: Folyamatosan csak mész-mész, és egy pillanatra sem pihensz. Mindenki látja, hogy sok energiád van, de inkább csak olyan feladatokat vállalj el, amelyeket biztosan meg tudsz oldani. Ne hagyd, hogy kihasználjanak!

Skorpió: Ebben a hónapban végre rád talál a szerelem. Mindent rózsaszínben fogsz látni, és csak rá fogsz koncentrálni. A barátaid végig ott vannak veled, és támogatnak. Szóval semmi esetre se felejtsd el őket, és ne tölts velük kevesebb időt. De természetesen, azért ismerd meg a nagy Őt is, nehogy meglepi érjen.

Nyilas: Tedd végleg a múltévá az eddigi rossz tapasztalatokat. Idén több olyan emberrel találkozhatsz, akikkel akár több is kialakulhat, mint barátság. Csak az a baj, hogy félsz a csalódástól. Engedd el a félelmeidet, és nyiss egy új fejezetet a társasági életedben!

1Bak: Oké, hogy egy nagyon modern világban élünk, de nem minden csak a Facebookról szól és a virtuális életről. Mindig ott van a kezedben a telefon és így esélyed sincs, hogy közeledjen valaki is feléd. Én értem, hogy ott is tudod tartani a kapcsolatot az emberekkel, de ha személyesen is beszélhetsz velük, az sokkal tartalmasabb barátságot alakít ki köztetek. Szóval tedd le azt a telefont, és nyiss valóságban is a világ felé!

Vízöntő: Számodra nem létezik az a szó, hogy lehetetlen. Megállíthatatlanul mész előre. Néha azért kicsit elszomorodsz, hogy a sok igyekezeted ellenére mások jobb eredményt érnek el fele annyit készüléssel, de ne is foglalkozz másokkal. Saját magadért tegyél mindent!

Halak: Nem kell túlságosan megerőltetned magad, hogy jól sikerüljenek a dolgaid. Ez hatalmas magabiztossággal tölt el, amit fordíthatsz jó célokra, de el is szállhatsz magadtól. Szóval tartsd meg a mértéket minden szempontból, és akkor elkerülnek a problémák.

Zsuzsi