Paintball- Tudósítás a frontvonalról

Paintball Zamárdi
painball1
Úr Isten! Vigyázz!!!!! „Ez majdnem eltalált… Meg is ölhetett volna…” Jobbról, jobbról! Fedezzetek már! Ott jönnek, látom őket… eltaláltam az egyiket. Pont a hasába. Számodra véget ért a játék… Zsófi nee! Bukj le! Késő, eltalálták.
„Minden csupa sárga festék, akit meglőttek már megy is ki a pályáról. Ha szerencsés nem kap több golyót. Aki kijutott, az megtörölteti a ruháját, fegyverét, új töltényt kér és szurkol az életben maradt társaiért.”
Már megint lőnek. Valahol itt vannak a közelben. Látom is! Ott! Az erődben. Onnan védi az előrenyomuló vonalat. Szedje le valaki! Gyerünk! Ha nem megy, akkor majd én. Fedezzetek! painball-2
„Csak semmi kapkodás, semmi hirtelen mozdulat. Gyerünk, dugd ki a buksidat, csak egy kicsit. Oh, már látom is…”
BOOM! (A hordón éleset koppant a töltény, majd szétfröccsent.) B@sszus! Még egyszer!
Most nem fogom elrontani… (Halk nyögés) Meg is vagy. „Nem is volt olyan nehéz.” Ricsi vigyázz! Mögötted… Uh… az biztos fájt. „Keményen hátba lőtték, csak azt nem értem, hogy miért volt h áttal az ellenfélnek… Egyre kevesebben vagyunk, és alig van töltényem, de muszáj győznünk.”
Kettes vonal előre!! „Alig maradtunk 10-en, de az ellenfél vonala is megfogyatkozott már. A golyók záporoznak a fedezékek, egyelőre még nem találtak el minket.” Ott kempelnek, innen a 3. rakás mögött, és az árokban is vannak. Támadás!! „Berontottunk az ellenséges területre, és lőttük, akit értünk. Váratlanul érte ez a lépésünk őket, és sikerült majdnem mindenkit azonnal lemészárolni.
A többieknek meg kellett adniuk magukat, nem volt más választásuk. Ezt a csatát megnyertük, de vajon a háborút is meg fogjuk?”

Sárkány Lídia