ZOO- Az állati ösztön

www.filmek-es-sorozatok.hu
www.filmek-es-sorozatok.hu
www.filmek-es-sorozatok.hu

Kezdetben az állatok uralták a Földet. Aztán az ember őket elnyomva évezredekig a meghatározó fajjá vált a bolygón. Háziasították, bezárták és halomra ölték őket. Az emberek szerint: Az állatok kiszámíthatóak. Csak zsákmányt szereznek, nincsenek nagyratörő vágyaik, terveik, és nincs egyéniségük. Vagy mégis? Mi történne, ha megcáfolnának minden, amit eddig tudni véltünk? Kommunikálni kezdenének, összedolgoznának, felhagynának az egymás elleni küzdelemmel és az  egyetlen közös ellenség, az ember, ellen fordulnának?

Világszerte állatok támadtak az emberekre. Pár ember a világ körül a furcsa állati viselkedésre felfigyelve, nyomozásba kezdett az ügyben. Idővel ezeket a lelkes kutatókat összehozta a sors és csapattá kovácsolta, hiszen együtt a különböző tudású szakemberek remekül kiegészítik egymást. Az állati magatartás kutató Jackson Ozz, a blog és újságíró Jamie Campbell, a túravezető Abraham Kenyatta, a francia titkos ügynök Chloe Tousignant, és az állati patológus Mitchell Morgan szent céljakén tűzte ki, hogy kiderítse, mi és miért történik az állatokkal, és hogy csak úgy általában megállítsa az emberiség baglyok koordinálta oroszlán hordák általi orbitális megszégyenülésének kínos folyamatát.

2015 közepén az Amerikai Egyesült Államokban a CBS studio megkezdte a Zoo vetítését . A történet a világhírű író, James Patterson és Michael Ledwige 2012-es közös regényének adaptációja. A könyv sajnos magyarul még nem jelent meg, de a sorozattal együtt mindkettő remek angol gyakorlás. A történet jelenleg a 2. évad végénél jár, és már bejelentették a 3. érkezését is. Nemrég pedig elkezdték a szinkronizálást, ami mostanra az 1. évad lezárásánál tart, de most őszintén… Ha valakit érdekel, megnézi angolul, és nem vár a szinkronra.

A sorozatot a sci-fi és a rejtélykedvelőknek kifejezetten tudom ajánlani, de a jámbor lelkű olvasók szemének nem való. Nézz bele az első részbe, és ha tetszik, kövesd figyelemmel a folytatást!

Molnár Bálint